Kompjuter dhe sherbime

OFROJME SHERBIM KOMPJUTERI

INSTALIME WINDOWS ,

LINUX DHE PROGRAME KOMPJUTERIKE…

OFROJME SHITJE DHE                                                                        BLERJE

                                                                         KOMPJUTERASH

                                        LAPTOP TE MARKAVE TE NDRYSHME